HOW TO: Εγκατάσταση συντηρητή μπαταρίας

Όπως είναι σε όλους μας γνωστό βρισκόμαστε σε μια φάση που ίσως είναι η καταλληλότερη για να μείνουμε σπίτι και να κάνουμε βελτιώσεις στις μοτοσυκλέτες μας έτσι ώστε να είναι έτοιμες για το επόμενο μας ride!

Ξεκινάμε από τα βασικά! – Που βρίσκεται η μπαταρία μου!

Ένα βασικό εξάρτημα της μοτοσυκλέτας μας είναι η μπαταρία και αφού είσαι στο σπίτι ευκαιρία να μάθεις που ακριβώς βρίσκεται πάνω στην μοτοσυκλέτα σου!

(Αν χρειαστείς περεταίρω βοήθεια πάρε μας τηλέφωνο στο 22752234 ή στείλε μας μήνυμα στο Facebook και ένας από τους e-δικούς μας θα χαρεί πολύ να σε βοηθήσει!)

Σχεδόν σε όλες τις μοτοσυκλέτες η μπαταρία βρίσκετε συνήθως κάτω από το κάθισμα (σέλλα) του οδηγού.

Για να αποκτήσεις πρόσβαση όμως θα πρέπει να αφαιρέσεις το κάθισμα/σέλλα. Ψάξε να δεις μια κλειδαριά στην γύρω περιοχή της σέλλας και με το κλειδί ξεκλείδωσε την κλειδαριά για να αποκτήσεις πρόσβαση.

Μετά θα πρέπει να τραβήξεις προς τα πάνω το κάθισμα/σέλλα και θα δεις αμέσως την μπαταρία είτε ξαπλωτή είτε σε οριζόντια θέση.

Επόμενο βήμα – Εγκατάσταση σταθεροποιητή / συντηρητή μπαταρίας

Ποιο κάτω θα δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγκαταστήσετε τον συντηρητή στην μπαταρία της μοτοσυκλέτας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα απλό συντηρητή στα 45,00 τηλεφωνικός ή online με τους πιο κάτω τρόπους.

Τηλεφωνικός: 22752234 ή viber 99810244

Online - Facebook Messenger 

Παράδοση στο σπίτι μέσω courier σε όλη την Κύπρο. Δωρεάν αντικαταβολή!

Προσοχή για να προχωρήσετε με την εγκατάσταση του συντηρητή στην μοτοσυκλέτα βεβαιωθείτε ότι η μοτοσυκλέτα βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Βήμα 1 : Τοποθέτηση του Optimate 1 Duo στο ρεύμα

Τοποθετήστε τον συντηρητή μπαταρίας στο ρεύμα για να ξεκινήσει να λειτουργεί.

Βήμα 2: Εγκατάσταση του συντηρητή στην μοτοσυκλέτα

Εγκαταστήστε τον συντηρητή στην μπαταρία χρησιμοποιώντας είτε την μόνιμη εγκατάσταση είτε τα κροκοδιλάκια που συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία του προϊόντος

Βήμα 3: Έλεγχός επιπέδου φόρτισης μπαταρίας και ενεργοποίηση συντήρησης

Αν έκανες τα πιο πάνω βήματα σωστά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω! Ο συντηρητής θα διαβάσει αυτόματα το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας σου και θα ενεργοποιήσει την μέθοδο συντήρησης!

Έτσι η μπαταρία της μοτοσυκλέτας σου θα είναι πανέτοιμη για το επόμενο σου ride!