Παρουσίαση: Dunlop - SportSmart TT

Κυρίαρχος στο δρόμο και την πίστα

Αν θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στο δρόμο και στην πίστα το SportSmart TT της Dunlop είναι το ιδανικό ελαστικό. Είτε κάνεις βόλτα στις αγαπημένες σου επαρχιακές διαδρομές είτε προσπαθείς να βελτιώσεις τους χρόνους σου στην πίστα, το SportSmart TT είναι η καλύτερη επιλογή καθώς οι τεχνολογικές καινοτομίες που ενσωματώνει σου προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση και σιγουριά.

Η ήδη διάσημη Dynamic Front Formula (DFF) στο εμπρός ελαστικό, έχει τελειοποιηθεί για το SportSmart TT, παρέχοντας άμεσο και εύκολο χειρισμό σε κάθε περίσταση. Στην πίστα, η τεχνολογία NTEC επιτρέπει τη μείωση της πίεσης στο πίσω ελαστικό για μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής με το οδόστρωμα. Αυτό αυξάνει τη μηχανική πρόσφυση για υψηλότερη απόδοση και βελτιωμένο γυρολόγιο. Επίσης, η τεχνολογία Revolutionary Speed Vent Tread (SVT) χρησιμοποιεί την ροή του αέρα για τη σωστή διαχείριση της θερμοκρασίας των ελαστικών. Οι αυλακώσεις απομακρύνουν το νερό και μεγιστοποιούν τη ψύξη καθώς περιστρέφεται το ελαστικό.

Το SportSmart TT συνδυάζει δυο στοιχεία που δύσκολα συναντάμε σε ελαστικά καθώς χρειάζεται λιγότερη δύναμη στο τιμόνι για να αρχίσει η μοτοσυκλέτα να στρίβει και ταυτόχρονα έχεις όλη την απαιτούμενη πρόσφυση στην είσοδο της στροφής. Η Dunlop κατάφερε να δημιουργήσει ένα προϊόν που προσφέρει απολαυστική συμπεριφορά στο δρόμο και επιδόσεις που θυμίζουν αγωνιστικό ελαστικό στην πίστα. Η σύνθεσή του του επιτρέπει να διατηρεί τα χαρακτηριστικά του και τις επιδόσεις του σε μεγάλο εύρος περιστάσεων και σε βάθος χρόνου.