Dunlop Geomax MX33

To καινούριο ελαστικό Geomax MX33 της Dunlop, ειδικά κατασκευασμένο για αγώνες Motocross τώρα και στη Κύπρο από το Motorace – αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Dunlop!

To Geomax ΜΧ33 σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες παγκόσμιων πρωταθλητών motocross για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το εξαιρετικό κράτημα των ελαστικών της Dunlop ειδικότερα σε βρεγμένο ή μαλακό έδαφος- λάσπες.

Η μεγαλύτερη καινοτομία του MX33 βρίσκεται στο μπροστινό ελαστικό, όπου προστίθεται η τεχνολογία Block-In-A-Block  που σε συνδυασμό με το πίσω ελαστικό βοηθά στη διατήρηση των γραμμών, καλύτερο έλεγχο και σταθερότητα μέσα στην πίστα.

Επίσης παρατηρείτε μια αλλαγή στο σχήμα της τεχνολογίας Block-In-A-Block (σε σχέση με το MX3S) και αύξηση της ποσότητας των τακουνιών, για περισσότερη σταθερότητα, κράτημα και εξαιρετικό έλεγχο στις στροφές.

Επιπρόσθετα, η χρήση της τεχνολογίας Block-In-A-Block μπροστά και πίσω, αποτρέπει τη λάσπη να κολλήσει στο ελαστικό, διατηρώντας το καθαρό την ώρα του αγώνα.

Τα τακούνια στο μπροστά και πίσω ελαστικό ενώνονται με μια λωρίδα η οποία απορροφά την πίεση του εδάφους προφέροντας περισσότερη αντοχή και διάρκεια ζωής.

Ο  βελτιωμένος σκελετός τελευταίας τεχνολογίας του  Μx33 προσφέρει ακόμα περισσότερη σταθερότητα στην πίστα και εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών ενώ η τεχνολογία Carcass Tension Control System (Σύστημα ελέγχου τάσης σκελετού) προσφέρει ομαλή πρόσφυση σε άλματα.

Σημαντικό είναι και το νέο μείγμα γόμμας που χρησιμοποιεί η Dunlop για το MX33, το οποίο δίνει περισσότερη αντοχή και ανθεκτικότητα στο ελαστικό, χωρίς να επηρεάσει το παγκόσμιος γνωστό κράτημα της Dunlop.

Το Geomax MX33 διατίθεται σε sizes 18,19  και 21 ίντσες.

To Geomax MX33 έχει χρησιμοποιηθεί και έχει εντυπωσιάσει τους αθλητές Motocross στη Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MX33  επικοινωνήστε μαζί μας στο 22752234 ή τους αντιπροσώπους μας σε όλη τη Κύπρο.