Παρουσίαση: Dunlop - Trailmax Meridian

Ο ιδανικός σύντροφος για την επόμενη περιπέτειά σου.

Το Trailmax Meridian της Dunlop είναι το ιδανικό ελαστικό για σύγχρονες adventure μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού που θα σου επιτρέψει να ανακαλύψεις νέες, αχαρτογράφητες διαδρομές και θα σου προσφέρει οδηγική απόλαυση σε όλα τα εδάφη. Η βελτιωμένη απόδοση, η πρόσφυση και η υψηλή χιλιομετρική απόδοση σε σύγκριση με το TrailSmart MAX, καθιστούν το Trailmax Meridian τον ιδανικό σύντροφο για την επόμενη περιπέτειά σου. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι κέρδισε τη σφραγίδα έγκρισης MO TIPP από τη δοκιμή που διεξήγαγε το περιοδικό Motorrad εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις του τους ειδικούς.

Από ένα ελαστικό αυτής της κατηγορίας αναζητάς μεγάλη αντοχή και η σύνθεση μείγματος του Meridian παρουσιάζει ακόμα πιο ομοιόμορφη φθορά πέλματος, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, TrailSmart MAX, για να μπορέσεις να διανύσεις περισσότερα χιλιόμετρα.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία Multi-Tread (MT) της Dunlop (συνδυάζοντας έναν μαλακότερο ώμο και πιο σκληρό κέντρο) βελτιώνει ακόμα περισσότερο την πρόσφυση στις στροφές, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και σιγουριά στον αναβάτη. Ο σκελετός του Meridian είναι κατασκευασμένος από υφάνσιμη τεχνητή ίνα (Rayon Ply) που μειώνει το χρόνο προθέρμανσης και αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ελαστικών. Επίσης, ο καινοτόμος σχεδιασμός πέλματος "ice-ax" προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό και βοηθάει ώστε το ελαστικό να ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του αναβάτη, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του οδοστρώματος. Αυξάνει την πρόσφυση σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους και παρέχει βέλτιστη απομάκρυνση νερού, για να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια.